1 Start 2 I 3 Complete
New fieldset

Csíkszereda Megyei Jogú Város „A korrupció megelőzése Csíkszereda Városházán" című, 1105 SIPOCA kóddal rendelkező pályázatot valósítja meg. A pályázat általános célja az integritás erősítése Csíkszereda Megyei Jogú Város szintjén, a korrupció megelőzését szolgáló konkrét eljárások és eszközök kidolgozásával és bevezetésével. E cél eléréséhez szükséges az intézmény köztisztviselői, valamint a város polgárai megítélésének szociológiai elemzése is a végrehajtott korrupcióellenes intézkedésekről és/vagy egy kampány lebonyolítására, amely felhívja a városháza köztisztviselőinek és a város polgárainak figyelmét az ISO 37001 szabvány bevezetésének előnyeire.
A szociológiai elemzés elvégzéséhez kérjük, válaszoljon az alábbi kérdésekre.

A kérdőív Csíkszereda Városháza honlapján is elérhető: https://szereda.ro/ro

8. Az elmúlt 12 hónapban, amikor a város polgáraként Csíkszereda Városházához fordult bizonyos szolgáltatás vagy dokumentum igénylése érdekében, fel kellett használnia személyes kapcsolatait annak érdekében, hogy megkapja ezt a szolgáltatást vagy dokumentumot, és ezáltal elkerüljön bizonyos büntetést?

9. Az elmúlt 12 hónapban, amikor a város polgáraként Csíkszereda Városházához fordult bizonyos szolgáltatás vagy dokumentum igénylése érdekében, kellett-e kenőpénzt adnia annak érdekében, hogy megkapja ezt a szolgáltatást vagy dokumentumot, és ezáltal elkerüljön bizonyos büntetést?